Animeret udstillingshus fra FBA Huse

Arkiv
Udstillingshuse

Tidligere udstillingshuse - Få et overblik

Husene listet herunder er ikke længere ”aktive” udstillingshuse, men med deres lækre detaljer, kan de være med til at give jer god inspiration til jeres overvejelser om indretning og materialevalg.

Alle husene er fulde af lækre detaljer, som er i tråd med tidens trends og den efterspørgsel vi mærker fra vores kunder.

Udstillingshus Seglager Seglager 8, Hadsten

Vi byder velkommen til vores udstillingshus på Seglager 8. Et funkishus med rene linjer, god rumfornemmelse, godt indeklima og højt til loftet.

Solgt

Udstillingshus Klarup 2020 Klarup Have 4, 9270 Klarup

Vi byder velkommen til vores udstillingshus på Klarup Have 4. Et arkitekttegnet funkishus med rene linjer, gode gennemlyste rum, højt til loftet og moderne detaljer.

Solgt

Byg Nordjysk 2019 Østermarken 299 i Hjallerup

Vi byder velkommen til vores udstillingshus på Byg Nordjysk. Vi har i dette Nordic-hus taget udgangspunkt i vores kunders ønsker om gode lysindfald og store familierum.

Solgt

Byg og Bo 2019 Skellet 5 i Hinnerup

Vi har i vores udstillingshus på Byg og Bo 2019, søgt inspiration i 1970-erne – psykedeliske mønstre og kombinationen af stærke farver og naturmaterialer.

Solgt

Byg og Bo 2020 Hørbakken 15, Hinnerup

Huset er valgt og tænkt til terrænet på Hørbakken 15 og indrettet optimalt til en børnefamilie med 2-3 børn. Huset er opdelt i 3 forskudte moduler.

Udstillingshus Ry 2020 Ryttervænget 4 i Ry (Kildebjerg)

Huset er på 200 m2 med muret garage på 60 m2 og en dejlig altan på 18 m2. Altanen fungerer også som en overdækket terrasse. Dette hus passer perfekt til skrånende grunde, hvor vejen ligger højere end resten af grunden. De forskellige planer kan forskydes.

Solgt

Byg Nordjysk 2018 Rådyret i Støvring

Vi har i huset på Rådyret taget udgangspunkt i familiens hverdag og lavet en planløsning, som tager hensyn til hvordan hverdagens små gøremål løses på den enkleste måde.

 

Solgt

Byg & Bo 2018 Fruering Skovmark 11, Skanderborg

Udstillingshuset på Byg og Bo 2018 i Skanderborg er endnu et eksempel på at vi hos FBA Huse har speciale i at bygge individuelle huse, som adskiller sig fra de klassiske typehuse.

 

Solgt

Silkeborg bygger Myntevej 6 - Silkeborg

Udstillinghuset i Gødvad Høje er en unik og nytænkt Nordic villa, som er tilpasset terrænet i Gødvad Høje området.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean condimentum condimentum justo, et pretium tortor varius eget. Donec facilisis, odio a aliquam imperdiet, lectus ex commodo dolor, suscipit malesuada justo ex a tellus. Integer sed laoreet libero, id varius nulla. Ut ultrices ut ante eget ullamcorper. Phasellus ac enim nisl. Vivamus ac scelerisque nibh, et interdum lorem. Morbi sed diam sit amet enim fringilla scelerisque eu a tellus. Aenean finibus aliquam sapien, ut sollicitudin felis malesuada non. Donec sit amet maximus ante. Vivamus nec faucibus sapien. Aenean eu purus nulla.