Hvad koster et nyt FBA hus?

Prisen for at byg nyt hus med FBA Huse koster som udgangspunkt 11.000 – 12.000 kr. pr. kvadratmeter. Så et nybyggeri er faktisk ikke blevet dyrere med årene. Tværtimod, hos FBA HUSE har vi altid bestræbt os på at være effektive og hurtige i byggeprocessen – uden at slippe vores håndværksmæssige basis og vores krav om kvalitet. Et punkt der for os er ufravigeligt. Et hus skal holde i mange år, og med det lunefulde danske vejr er det vigtigt, at der ikke slækkes på kvalitetsstandarden. Det er i bund og grund det, der kendetegner et FBA HUS.

Hos FBA HUSE får I 45 års erfaring med nybyggeri. Vi bygger kun i Jylland og benytter primært vores egne håndværkere, der er fortrolige med vores huse. Priserne på et nyt hus varierer naturligvis efter hvilken hustype og hvilken husstørrelse, I har i tankerne. Der er forskel på at ønske sig et godt og solidt længehus, og et stort 2-planshus med mange individuelle detaljer og håndplukkede materialer.

Vi starter med ca. 13.000 kr. pr. kvadratmeter

Som tommelfingerregel starter prisen for et nybygget hus på 180 – 200 kvadratmeter fra FBA Huse, ved 13.000 kr. pr. kvadratmeter. Det er vores basispris, så at sige. Her er der ikke foretaget særlige tilvalg, og I har ikke haft ønsker om specielle materialer. Sådan er der mange, der vælger at bygge, og I kommer til at bo i et velbygget og gedigent hus. Men der er også mange, der har deres egne, personlige ønsker indenfor materialer, klinker, gulve og særlige mursten, så de kan sætte deres eget unikke præg på deres nye hus.

Hos FBA Huse er det nemt og problemfrit at tilvælge specielle materialer eller få lavet jeres egne særlige, individuelle løsninger. Der findes stort set ingen grænser. Der er jo ikke to familier, der er ens – derfor er der heller ikke to huse, der er ens.

 

Tag en snak med vores byggerådgivere om prisen og byggeriet

Uanset hvilket hus fra FBA HUSE, I foretrækker, så er det en god idé at aftale et møde med en af vores erfarne byggerådgivere. De er alle sammen lokalkendte og ved alt om byggegrunde og lokalplaner i deres respektive områder, men de ved også alt om, hvad det vil sige at være nybygger.

Så kort fortalt så kan vores byggerådgivere give jer alle de råd, I har brug for at få, så I er forberedt som muligt på at skulle bygge jeres eget hus – det vil sige alt fra finansiering og selve byggefasen til afleveringen af nøglen. Men de er også fortrolige med de materialer, der er på markedet, og de ved, hvordan I får det bedste resultat i jeres nye hus, så I bliver tilfredse.

Hos FBA HUSE er vi interesserede i, at I både får et velbygget kvalitetshus, som I er glade for at bo i mange frem i tiden, men vi er også interesserede i, at I får truffet de rigtige valg, når det drejer sig om typen af mursten, taghældningen, klinker på badeværelserne, bordpladen i køkkenet og alt det andet, der er med til at skabe et hus og et hjem.

 

Tryghed og gennemskuelighed

At bygge nyt hus er for de fleste en af deres livs største, enkeltstående investeringer. For os hos FBA HUSE påligger der os et stort ansvar for at skabe den nødvendige tryghed for, at I som nybyggere oplever tryghed i alle byggeriets faser – også den økonomiske side. Det kunne lige mangle andet.

Vi har stort fokus på, at hele byggeprocessen bliver så korrekt og tillidsfuld som muligt. At bygge med FBA HUSE skal være en positiv og gnidningsfri oplevelse, hvor vi sørger for at der under hele forløbet er en løbende dialog mellem jer som bygherre og os som byggefirma. Vi er stolte af alle de huse, vi bygger, også jeres! Så fra det øjeblik I vælger at tage et møde med en af vores byggerådgivere og beslutter jer for at bygge med os, og til I står med nøglen i hånden og skal flytte ind i jeres drømmehus, har I en professionel og engageret partner i os.

Så let er det at få overblik over prisen

  • Et Nordic-hus koster fra 13.500 kr. pr. kvadratmeter. Tilvalg af individuelle løsninger er selvfølgelig mulig. Den ekstra lofthøjde følger med uden merpris.
   Læs mere om Nordic-huset her.
  • Et Family-hus koster fra 13.000 kr. pr. kvadratmeter, ved huse på 180 – 200 kvadratmeter. Mulighederne for at tilvælge særlige materialer eller specielle løsninger er virkelig store. Alle tre hustyper leveres med sadeltag.
   Læs mere om Family-husene her.
  • Et funkishus lidt dyrere at bygge end andre hustyper på grund af det flade tag. Prisen starter ved 14.100 kr. pr. kvadratmeter
   Læs mere om funkis hus her.
  • Et gårdhavehus har sadeltag og koster fra 13.250 kr. pr. kvadratmeter. Herfra kan I tilvælge forskellige løsninger, der gør huset unikt.
   Læs mere om et gårdhavehus her.
  • Et 2-plans hus koster fra 16.500 kr. pr. kvadratmeter. Det er naturligvis muligt at tilvælge særlige materialer eller specialløsninger.
   Læs mere om et 2 plans hus her.