Hvad koster det at bygge nyt hus?

Fos os er gennemsigtighed i prissætningen vigtig, og konkurrencedygtige m2 priser er en selvfølge. En kombination af råvaremangel og leveringsudfordringer har fået byggematerialer til at stige i pris, men det er stadig muligt at opføre kvalitetshuse til en pris, der totaløkonomisk er en bedre investering end en ældre bolig hos ejendomsmægleren. Men det stiller større krav til valg af byggefirma og rettidig planlægning af indkøb og styring af byggeriet. Hos FBA HUSE har vi altid bestræbt os på at være meget effektive i byggeprocessen – uden at slippe vores håndværksmæssige standarder og krav til kvalitet. Det er for os ufravigeligt. Et hus skal holde i mange år, og med det lunefulde danske vejr er det vigtigt, at der ikke slækkes på kvalitetsstandarden. Det er i bund og grund det, der kendetegner et FBA HUS.

 

Hos FBA HUSE får I 45 års erfaring med nybyggeri. Vi bygger kun i Jylland og benytter primært vores egne håndværkere, der er fortrolige med vores huse. Priserne på et nyt hus varierer naturligvis efter hvilken hustype og hvilken husstørrelse, I har i tankerne. Der er forskel på at ønske sig et godt og solidt længehus, og et stort 2-planshus med mange individuelle detaljer og håndplukkede materialer.

Et prisoverslag på et FBA Hus starter idag med ca. 14.500 kr. pr. kvadratmeter.

Som tommelfingerregel starter prisen for et nybygget hus på 180 – 200 kvadratmeter fra FBA Huse ved ca. 14.500 kr. pr. m2, men grundet prisudvikling på byggematerialer er dette kun et forsigtig overslag, da priserne udvikler sig dynamisk. Materialevalget tager udgangspunkt i kvaliteten i vores udstillingshuse. Sådan er der mange, der vælger at bygge, og I kommer til at bo i et velbygget og gedigent FBA Hus, hvor byggekvaliteten altid er i højsædet. Men der er også mange, der har deres egne, personlige ønsker indenfor materialer, klinker, gulve og særlige mursten, så de kan sætte deres eget unikke præg på deres nye hus. Her vil der være tillæg til prisen pr. m2.

Hos FBA Huse er det nemt og problemfrit at tilvælge specielle materialer eller få lavet jeres særlige tilpassede løsninger. Der findes stort set ingen grænser. Der er jo ikke to familier, der er ens – derfor er der heller ikke to huse, der er ens. Så lad os tale jeres drømme og ønsker igennem, og lad os give jer et prisoverslag, der matcher jeres økonomiske råderum. Så har vi et grundlag, at tale og arbejde videre ud fra.

 

Tag en snak med vores byggerådgivere om prisen og byggeriet

Uanset hvilket hus fra FBA HUSE, I foretrækker, så er det en god idé at aftale et møde med en af vores erfarne byggerådgivere. De er alle sammen lokalkendte og ved alt om byggegrunde og lokalplaner i deres respektive områder, men de ved også alt om, hvad det vil sige at være nybygger.

Så kort fortalt så kan vores byggerådgivere give jer alle de råd, I har brug for at få, så I er forberedt som muligt på at skulle bygge jeres eget hus – det vil sige alt fra finansiering og selve byggefasen til afleveringen af nøglen. Men de er også fortrolige med de materialer, der er på markedet, og de ved, hvordan I får det bedste resultat i jeres nye hus, så I bliver tilfredse.

Hos FBA HUSE er vi interesserede i, at I både får et velbygget kvalitetshus, som I er glade for at bo i mange frem i tiden, men vi er også interesserede i, at I får truffet de rigtige valg, når det drejer sig om typen af mursten, taghældningen, klinker på badeværelserne, bordpladen i køkkenet og alt det andet, der er med til at skabe et hus og et hjem.

 

Tryghed og gennemskuelighed

At bygge nyt hus er for de fleste en af deres livs største, enkeltstående investeringer. For os hos FBA HUSE påligger der os et stort ansvar for at skabe den nødvendige tryghed for, at I som nybyggere oplever tryghed i alle byggeriets faser – også den økonomiske side. Det kunne lige mangle andet.

Vi har stort fokus på, at hele byggeprocessen bliver så korrekt og tillidsfuld som muligt. At bygge med FBA HUSE skal være en positiv og gnidningsfri oplevelse, hvor vi sørger for at der under hele forløbet er en løbende dialog mellem jer som bygherre og os som byggefirma. Vi er stolte af alle de huse, vi bygger, også jeres! Så fra det øjeblik I vælger at tage et møde med en af vores byggerådgivere og beslutter jer for at bygge med os, og til I står med nøglen i hånden og skal flytte ind i jeres drømmehus, har I en professionel og engageret partner i os.

Så let er det at få overblik over prisen

  • Et Nordic-hus koster fra 15.500 kr. pr. kvadratmeter. Tilvalg af individuelle løsninger er selvfølgelig mulig. Den ekstra lofthøjde følger med uden merpris.
   Læs mere om Nordic-huset her.
  • Et Family-hus koster fra 14.500 kr. pr. kvadratmeter, ved huse på 180 – 200 kvadratmeter. Mulighederne for at tilvælge særlige materialer eller specielle løsninger er virkelig store. Alle tre hustyper leveres med sadeltag.
   Læs mere om Family-husene her.
  • Et funkishus lidt dyrere at bygge end andre hustyper på grund af det flade tag. Prisen starter ved 15.500 kr. pr. kvadratmeter
   Læs mere om funkis hus her.
  • Et gårdhavehus har sadeltag og koster fra 15.000 kr. pr. kvadratmeter. Herfra kan I tilvælge forskellige løsninger, der gør huset unikt.
   Læs mere om et gårdhavehus her.
  • Et 2-plans hus koster fra 16.000 kr. pr. kvadratmeter. Det er naturligvis muligt at tilvælge særlige materialer eller specialløsninger.
   Læs mere om et 2 plans hus her.

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk