Byg nyt hus

Byg nyt hus med FBA Huse og få et kvalitetshus med et individuelt præg bygget af vores egne håndværkere. Vi har bygget enfamilieboliger, villaer, rækkehuse, andelsboliger og til-/ombygninger i over 45 år. Vi tilbyder forskellige serier af huse, der kan tilpasses efter dine ønsker og behov, så du får netop det hus du drømmer om.

At bygge nyt er ikke så besværligt, som I måske tror

Gennem 45 år har vi bygget tusindvis af huse, så vi ved, hvor vigtigt det er, at I som kommende husejere bliver “taget i hånden“ under hele byggeriet. Hos FBA HUSE får I tilknyttet jeres egen erfarne byggerådgiver. Uanset hvilken hustype, I vælger, sørger han for, at I kommer trygt og sikkert igennem hele byggeprocessen – lige fra den indledende snak om økonomi og budget, og videre til udvælgelsen af materialer, og han sørger for, at I bliver inddraget i byggeriet, så I ved, hvad der foregår under hele projektet – lige til den dag, hvor I får overdraget nøglerne til jeres drømmehus.

 

Byggerådgiveren er “jeres mand“ i hele byggeforløbet

Som sagt så har vi hos FBA HUSE 45 års erfaring med at bygge kvalitetshuse til helt almindelige familier. Vi bygger kun i Jylland og benytter kun vores egne håndværkere. Vores byggerådgivere kender deres lokalområdet ned til hver enkelt byggegrund, så de kan også hjælpe med at finde den rigtige udstykning og hvordan I skal forholde jer til lokalplaner og andre vedtægter når i vil byg nyt hus.

 

Og så ved de ganske enkelt alt om nybyggeri og hustyper!

Det betyder, at I med en af vores byggerådgivere ved jeres side kan vælge det hus, der passer til netop jer og jeres familie. Er I en stor børnefamilie, så har I måske brug for et hus i 2 planer, hvor der er lidt flere værelser; er I en familie, der lægger vægt på et stramt arkitektonisk look, så er et funkis-hus måske mere noget for jer; og er I en familie, hvor det er vigtigt, at der er en centralt køkken/alrum, hvor alle kan samles og hygge sig, så er et gårdhavehus måske det rigtige valg. Alt det kan I drøfte med vores byggerådgivere, der kan forklare fordele og ulemper ved de forskellige hustyper.

 

Og hvad så med prisen?

For ikke alle huse koster det samme at bygge! Det giver selvfølgelig sig selv, men med en byggerådgiver fra FBA HUSE får du en seriøs og personlig dialog, hvor økonomien bliver holdt op imod husets arkitektur, husets størrelse og de materialer, I ønsker at benytte. For der findes jo ikke to ens familier, og derfor findes der heller ikke to ens huse.

Mulighederne for at skabe jeres helt eget hus er nemlig nærmest uendelige. Lige fra valg af mursten til gulvbelægning, klinker og køkkenbordets overflade. Mange af overvejelserne kan I nemt gøre hjemmefra, men det kan være en god ide at besøge vores et af vores udstillingshuse, hvor vi helt konkret har bygget et hus, som I kan besøge i ro og mag. For én ting er flotte fotos og plantegninger på en hjemmeside, noget helt andet er at træde ind i et rigtigt hus, hvor I kan fornemme materialerne, bevæge jer fra rum til rum, opleve lyset ind i stuen ude fra haven.

Hos FBA HUSE har vi også to showrooms i Aarhus og Viborg, hvor I kan komme forbi og kigge på udvalget af materialer og hvor I kan møde en af vores byggerådgivere, der kan forklare om de mange muligheder, I har for at skabe jeres helt eget hus.

 

Måske jeres livs største beslutning – rent økonomisk

At bygge hus er måske jeres livs største, enkeltstående investering. Derfor påligger der os i FBA HUSE et stort ansvar for at skabe den nødvendige tryghed for, at I som nybyggere oplever tryghed i alle byggeriets faser. Lige fra det første møde med en af vores byggerådgivere til jeres eget nye hus står færdigt.

 

Få overblik over byggeforløbets faser

Det er kompliceret at bygge nyt, det kan vi lige så godt erkende. Der er mange valg, der skal træffes og der er mange regulativer, der skal overholdes. Alt det skal vi nok hjælpe med!

Hos FBA HUSE har vi nemlig inddelt byggeforløbet i en række overskuelige og mere klare faser, så det er nemmere for jer at holde overblikket hele vejen. Vi har beskrevet hele byggeforløbet i detaljer her, så I kan få et indtryk af den seriøsitet, vi lægger i hvert eneste nybyggeri – men kort sagt, så ser forløbet således ud:

• Vi præsenterer skitser og plantegninger for jer

• Vi afholder et møde, hvor I vælger materialer

• Vi indhenter byggetilladelse fra myndighederne

• Vi afstemmer det konkrete byggeforløb

• Vi afleverer jeres nye hus på den aftalte dato

• Vi mødes efter otte uger og gennemgår huset for fejl og mangler

 

Ikke bare et drømmehus, men jeres drømmehus

Vi har stort fokus på, at hele byggeprocessen bliver så korrekt og tillidsfuld som muligt. At bygge med FBA HUSE skal være en positiv og gnidningsfri oplevelse. Det gælder fra I beslutter jer til at bygge med os, og til I står med nøglen i hånden og skal flytte ind i jeres drømmehus.

Sådan får I præcist dét hus, I drømmer om. Læs om hele byggeforløbet her.

Få overblik over vores udstillingshuse her – og vores show-rooms her.

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk