fba huse byggegrunde oversigt

Byggegrunde

At vælge den rigtige byggegrund til jeres drømmehus er en meget vigtig beslutning. Der er mange ting at tage hensyn til, når I kigger på byggegrunde. Hvor langt er der til arbejdsplads og motorvej? Er området børnevenligt? Hvor langt er der til skole og institutioner? Ligger den tæt på eller langt fra bymidte? Hvordan er mulighederne for indkøb i nærheden? For at svare på alle disse spørgsmål er det vigtigt at tænke på hverdagen hos jer som familie samt jeres ønsker for hverdagen i det nye hus.

En anden ting at tænke over er, hvilke krav der kan være til selve grunden. Har den udsigt? Er den flad eller skrånende? Hvor stor skal den være? Hvor mange kvm har I brug for? Krav i lokalplan? Her er det blandt andet vigtigt at huske på at I typisk kun må bygge på ca. ¼ af grunden. Sidst men ikke mindst spiller økonomi også ind på valget af byggegrund.

Hos FBA Huse står vi altid klar til at rådgive dig i valget af den rette placering til drømmehuset og måske vi faktisk lige har en grund som passer til drømmen. Vi har nemlig altid attraktive byggegrunde til salg forskellige steder i landet.

Holmebakken - Hinnerup

Holmebakken ligger i den nordlige del af Hinnerup med kort afstand til handelslivet i centrum. Her finder man flere dagligvarebutikker samt et udvalg af detailbutikker. Der er gode busforbindelser og en togstation, med mange daglige stop til Århus og Randers/Langå.

3 grunde til salg

Vores hustyper

Hos FBA Huse tilbyder vi forskellige serier af hustyper, som varierer i arkitektur, størrelse og indretning, og som kan tilpasses til netop jeres ønsker og behov. Herunder ses en oversigt over de hustyper vi tilbyder hos FBA Huse.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean condimentum condimentum justo, et pretium tortor varius eget. Donec facilisis, odio a aliquam imperdiet, lectus ex commodo dolor, suscipit malesuada justo ex a tellus. Integer sed laoreet libero, id varius nulla. Ut ultrices ut ante eget ullamcorper. Phasellus ac enim nisl. Vivamus ac scelerisque nibh, et interdum lorem. Morbi sed diam sit amet enim fringilla scelerisque eu a tellus. Aenean finibus aliquam sapien, ut sollicitudin felis malesuada non. Donec sit amet maximus ante. Vivamus nec faucibus sapien. Aenean eu purus nulla.