fba huse byggegrunde oversigt

Byggegrunde

At vælge den rigtige byggegrund til jeres drømmehus er en meget vigtig beslutning. Der er mange ting at tage hensyn til, når I kigger på byggegrunde. Hvor langt er der til arbejdsplads og motorvej? Er området børnevenligt? Hvor langt er der til skole og institutioner? Ligger den tæt på eller langt fra bymidte? Hvordan er mulighederne for indkøb i nærheden? For at svare på alle disse spørgsmål er det vigtigt at tænke på hverdagen hos jer som familie samt jeres ønsker for hverdagen i det nye hus.

En anden ting at tænke over er, hvilke krav der kan være til selve grunden. Har den udsigt? Er den flad eller skrånende? Hvor stor skal den være? Hvor mange kvm har I brug for? Krav i lokalplan? Her er det blandt andet vigtigt at huske på at I typisk kun må bygge på ca. ¼ af grunden. Sidst men ikke mindst spiller økonomi også ind på valget af byggegrund.

Hos FBA Huse står vi altid klar til at rådgive dig i valget af den rette placering til drømmehuset og måske vi faktisk lige har en grund som passer til drømmen. Vi har nemlig altid attraktive byggegrunde til salg forskellige steder i landet.

Holmebakken - Hinnerup

Holmebakken ligger i den nordlige del af Hinnerup med kort afstand til handelslivet i centrum. Her finder man flere dagligvarebutikker samt et udvalg af detailbutikker. Der er gode busforbindelser og en togstation, med mange daglige stop til Århus og Randers/Langå.

3 grunde til salg

Vores hustyper

Hos FBA Huse tilbyder vi forskellige serier af hustyper, som varierer i arkitektur, størrelse og indretning, og som kan tilpasses til netop jeres ønsker og behov. Herunder ses en oversigt over de hustyper vi tilbyder hos FBA Huse.

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk