Arkitekttegnede 2-plans villaer - Holmebakken, Hinnerup

Arkitekttegnede 2-plansvillaer
Holmebakken, Hinnerup

Til salg

3 arkitekttegnede kvalitetsvillaer I den kendte FBA huse kvalitet

De 3 arkitekttegnede 2-plansvillaer på Holmebakken i Hinnerup opføres som parterre Funkishuse på sydskrånene grund, med en fantastisk udsigt ud over åbent land, skov og sø.

Husene opføres på sokkelgrunde, og der er derfor lagt stor vægt gode løsninger på udendørs ophold i form af fliseterrasse og altan med udgang direkte fra stue på 1.sal.

 

Husene er orienteret således, at man får optimal udnyttelse af udsigt og sol, og de opføres i kvalitetsmaterialer med minimal vedligehold og lavt energiforbrug.

Ydermere er der mulighed for at tilpasse materialevalg, samt inventar og hvidevarer i køkken og badeværelser, efter eget ønske.

Ring til Klaus Benée 24 88 24 79 for prisinfo.

Det bedste af begge verdener - tæt på det hele

Hinnerup er som område karakteriseret af gode indkøbs muligheder, masser af sportsaktiviteter og en skøn natur. Bestemt et velegnet område til børnefamilier.

Midt mellem legeplads og smuk natur ligger Holmebakken i udkanten af Hinnerup. Men selvom I får en fantastisk udsigt fra baghaven, så betyder det ikke at I er langt fra det hele.

Hinnerup byder på et blomstrende handelsliv, og er samtidig koblet sammen med Århus både via offentlig transport med tog og bus, og motorvejen, som løber lige forbi byen

Holmebakken er på mange måder det bedste af alle verdener.

De 3 arkitekttegnede 2-plansvillaer på Holmebakken i Hinnerup er opført i et trygt og rolig lokalområde med skole og fritids aktiviteter tæt på, og samtidig godt placeret for mor og far som har job i Århus eller andre steder uden for Hinnerup.

  • Bygget over
    3.700 huse
  • Egne
    håndværkere
  • 45 års
    erfaring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean condimentum condimentum justo, et pretium tortor varius eget. Donec facilisis, odio a aliquam imperdiet, lectus ex commodo dolor, suscipit malesuada justo ex a tellus. Integer sed laoreet libero, id varius nulla. Ut ultrices ut ante eget ullamcorper. Phasellus ac enim nisl. Vivamus ac scelerisque nibh, et interdum lorem. Morbi sed diam sit amet enim fringilla scelerisque eu a tellus. Aenean finibus aliquam sapien, ut sollicitudin felis malesuada non. Donec sit amet maximus ante. Vivamus nec faucibus sapien. Aenean eu purus nulla.