Family

Family - funktionelle løsninger og plads til hele familien

Familyhus-serien består af tre forskellige hustyper, der alle er designet, så de har et minimum af spildplads. De tre hustyper er længehus, vinkelhus og knækhus. Ud fra disse grundtyper kan I vælge den model, som passer bedst til jeres behov og byggegrund.

Længehus

Længehuset er formet som et rektangel og ses af mange som det traditionelle danske hus. Årsagen hertil skal ses i husets udbredelse på markedet, og har sin berettigelse i den store fleksibilitet som kendetegner typen. Med sin rektangulære form er huset ofte problemfrit at placere på jeres byggegrund, således at I får mest muligt ud af lysindfald og eventuelle læ-områder. Typen er kendetegnet ved sine rene linjer.

Vinkelhus

Vinkelhuset er bygget i en ret vinkel og udfordrer jeres ønsker til et mere individuelt byggeri med mulighed for opdeling af huset i en voksen- og børne-/ungdomsafdeling. Udendørs giver opbygningen fx. plads til en hyggelig terasse, som ligger i læ for vinden.

Vinklen kan forskydes på huset, og dermed fås et egentligt T-formet hus med endnu flere indretningsmuligheder.

Knækhus

Den tredie grundtype i Familyhus-serien er knækhuset, som er designet med et eller flere 45 graders knæk. Den specielle form giver endnu flere mulighederfor at være kreativ i husets indretning, inde såvel som ude, og giver ofte spændende muligheder i forhold til placering på byggegrunden. Ligeledes giver husets knæk bedre muligheder for for at lege med lysindfald i husets leverum.

Family-serien leveres med sadeltag, afvalmede gavle og udhæng, og kan leveres med murede gavle. Tagkonstruktionen kan udføres med eller uden udhæng.

Et Family hus indrettes naturligvis efter jeres individuelle ønsker og grundens muligheder.

Family - Inspiration

En af de mange fordele ved et Familyhus er muligheden for et multirum. Mulitrummet er en god kombination af et legerum til børnene, et kontor til de voksne og et sted til fælles aktiviteter. Rummet kan ændre karakter , efterhånden som de forskellige behov opstår gennem familiens liv i huset. Rummet kan eksempelvis starte som legerum, og senere blive til kombineret kontor og lektiecafe.

Family - Kendetegn

  • Fantastiske rammer for familien
  • Stort lysindfald
  • Walk-in/walk-through
  • Multirum

Family plantegninger

Herunder ses plantegningseksempler på Family. Hustypen er naturligvis ikke begrænset til de viste eksempler, men kan tilrettes jeres ønsker og behov for størrelse og indretning.

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på:

86 61 21 66 eller epost@fba-huse.dk.

En familie af huse, skabt til danske familier

Hos FBA HUSE har vi samlet tre af vores mest populære og prisstærke hustyper under fællesbetegnelsen “Family“. Her er tale om nogle af de hustyper, som vi gennem årene har bygget allerflest af, nemlig Længehuset, vinkelhuset og knækhuset.

Fælles for disse huse er, at de opfylder den typiske danske børnefamilies behov og ønsker, og hvor der samtidig er tale om virkelig flotte og harmoniske huse. Spildpladsen er minimal, planløsningen er gennemtænkt og der er taget højde for, at hver enkelt familie, kan sætte deres eget præg på indretningen og på den måde få præcist dét hus, de drømmer om.

 

Tre uopslidelige klassikere

Et længehus bliver af mange betragtet som “det originale parcelhus“. Huset er rektangulært og nemt at indrette, fordi planløsningen giver en yderst praktisk opdeling af huset i en sove- og værelsesafdeling i den ene ende og en stue- og køkkenafdeling i den anden. Den rektangulære form gør det også nemt at placere huset på en næsten hvilken som helst grund – også smalle grunde.

Et vinkelhus er – som navnet antyder – anlagt med en 45 graders vinkel, der giver en naturlig opdeling af stue-området og beboelsesområdet. På den måde skabes en både praktisk og brugsvenlig opdeling af huset.

Et knækhus kan nemt forveksles med vinkelhuset, da de har en grundplan, der forveksles med hinanden. På en måde er et knækhus en kombination af vinkelhuset og længehuset, hvor der er skabt et dynamisk knæk på husets længderetning. Denne forskydning sikrer en naturlig opdeling af husets funktioner, så der bliver en beboelsesafdeling med soveværelse og børneværelser, og en afdeling med køkken/alrum og stue.

 

Tag en snak med vores byggerådgiver

Uanset hvilket af vores tre huse i Family-serien, I forelsker jer i, så er det fornuftigt at

aftale et møde med en af vores erfarne byggerådgivere. Han kender alt til selve byggeprocessen og kan forklare jer, hvordan hele projektet forløber fra finansiring til selve byggefasen, men han ved også alt om, hvilke materialer der egner sig bedst til husets rum – og som passer bedst til jeres budget.

 

Måske jeres livs største beslutning – rent økonomisk

At bygge nyt hus er måske jeres livs største, enkeltstående investering. Hos FBA HUSE er vi klar over, at vi står med et stort ansvar for at skabe den nødvendige tryghed for, at I som nybyggere oplever tryghed i alle byggeriets faser. Lige fra det første møde med en af vores byggerådgivere til jeres eget nye hus står færdigt.

Læs mere om selve byggeforløbet her.

Ring mig op

Hos FBA Huse arbejder vi hver dag på, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Med udgangspunkt i vores store erfaring og høje ekspertise, er det jeres tryghed og drømme, som driver os, allerede fra første kontakt. Må vi ringe jer op til en snak om jeres boligdrømme?

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk