Family

Family - funktionelle løsninger og plads til hele familien

Familyhus-serien består af tre forskellige hustyper, der alle er designet, så de har et minimum af spildplads. De tre hustyper er længe-, vinkel- og knækhus. Ud fra disse grundtyper kan I vælge den model, som passer bedst til jeres behov og byggegrund.

Længehus

Længehuset er formet som et rektangel og ses af mange som det traditionelle danske hus. Årsagen hertil skal ses i husets udbredelse på markedet, og har sin berettigelse i den store fleksibilitet som kendetegner typen. Med sin rektangulære form er huset ofte problemfrit at placere på jeres byggegrund, således at I får mest muligt ud af lysindfald og eventuelle læ-områder. Typen er kendetegnet ved sine rene linjer.

Vinkelhus

Vinkelhuset er bygget i en ret vinkel og udfordrer jeres ønsker til et mere individuelt byggeri med mulighed for opdeling af huset i en voksen- og børne-/ungdomsafdeling. Udendørs giver opbygningen fx. plads til en hyggelig terasse, som ligger i læ for vinden.

Vinklen kan forskydes på huset, og dermed fås et egentligt T-formet hus med endnu flere indretningsmuligheder.

Knækhus

Den tredie grundtype i Familyhus-serien er knækhuset, som er designet med et eller flere 45 graders knæk. Den specielle form giver endnu flere mulighederfor at være kreativ i husets indretning, inde såvel som ude, og giver ofte spændende muligheder i forhold til placering på byggegrunden. Ligeledes giver husets knæk bedre muligheder for for at lege med lysindfald i husets leverum.

Family-serien leveres med sadeltag, afvalmede gavle og udhæng, og kan leveres med murede gavle. Tagkonstruktionen kan udføres med eller uden udhæng.

Et Family hus indrettes naturligvis efter jeres individuelle ønsker og grundens muligheder.

Family - Inspiration

En af de mange fordele ved et Familyhus er muligheden for et multirum. Mulitrummet er en god kombination af et legerum til børnene, et kontor til de voksne og et sted til fælles aktiviteter. Rummet kan ændre karakter , efterhånden som de forskellige behov opstår gennem familiens liv i huset. Rummet kan eksempelvis starte som legerum, og senere blive til kombineret kontor og lektiecafe.

Family - Kendetegn

  • Fantastiske rammer for familien
  • Stort lysindfald
  • Walk-in/walk-through
  • Multirum

Family plantegninger

Herunder ses plantegningseksempler på Family. Hustypen er naturligvis ikke begrænset til de viste eksempler, men kan tilrettes jeres ønsker og behov for størrelse og indretning.

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på:

86 61 21 66 eller epost@fba-huse.dk.

Ring mig op

Hos FBA Huse arbejder vi hver dag på, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Med udgangspunkt i vores store erfaring og høje ekspertise, er det jeres tryghed og drømme, som driver os, allerede fra første kontakt. Må vi ringe jer op til en snak om jeres boligdrømme?