Funkis

Funkis - Enkelt udtryk og skarpe linjer

Et funkis hus er kendt for sit enkle udtryk og skarpe linjer. Hustypen tager afsæt i de populære og klassiske funkis huse, der blev bygget i mellemkrigstiden, og kendetegnes af deres klart definerede geometriske form. Her er husets funktion og daglige anvendelse i fokus, når designet tager form, og vinduespartier placeres. Funkis huse sammenlignes ofte med minimalistiske og modernistiske huse, da disse bygges ud fra nogle af de samme grundprincipper. Et funkishus har en optimal arkitektur ved forskudt plan og skrånende grunde, som er en af vores specialiteter hos FBA Huse.

Funkis leveres med fladt tag og er som standard opført i tre sammenbyggede sektioner. Midterste sektion er ofte med højere til loftet, samt to sidesektioner, men vi tilpasser naturligvis til jeres ønsker. Disse kan kombineres på utallige måder, og arkitekturen giver mulighed for en større variation sammenbygning og indretning. Ved at udnytte forskelle i facadernes højde har vi mulighed for at bringe lyset helt ind i jeres bolig – noget de fleste sætter pris på i de lange efterårs- og vintermåneder.

Et funkis hus kan naturligvis indrettes individuelt efter grundens beskaffenhed og jeres ønsker.

Funkis - Inspiration

Med fleksibiliteten i vores funkis hus, har I unikke muligheder for at tænke anderledes hyggekroge ind i byggeriet – både indendørs og udendørs, og både på plane og skrånende grunde. Se på billederne her mange fine eksempler på dette, blandt de tidligere funkisprojekter.

Funkis - Kendetegn

  • Klare rene linjer
  • Stort lysindfald
  • Unikke indretningsmuligheder
  • Optimal til forskudte plan

Funkis plantegninger

Herunder ses plantegningseksempler på Funkis huse. Hustypen er naturligvis ikke begrænset til de viste eksempler, men kan tilrettes jeres ønsker og behov for størrelse og indretning.

Hvis du har spørgsmål til mulighederne, er du altid velkommen til at kontakte os på:

86 61 21 66 eller epost@fba-huse.dk.

Ring mig op

Hos FBA Huse arbejder vi hver dag på, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Med udgangspunkt i vores store erfaring og høje ekspertise, er det jeres tryghed og drømme, som driver os, allerede fra første kontakt. Må vi ringe jer op til en snak om jeres boligdrømme?