Funkis

Funkis hus - Enkelt udtryk og skarpe linjer

Et funkis hus er kendt for sit enkle udtryk og skarpe linjer. Hustypen tager afsæt i de populære og klassiske funkis huse, der blev bygget i mellemkrigstiden, og kendetegnes af deres klart definerede geometriske form. Her er husets funktion og daglige anvendelse i fokus, når designet tager form, og vinduespartier placeres. Funkis huse sammenlignes ofte med minimalistiske og modernistiske huse, da disse bygges ud fra nogle af de samme grundprincipper. Et funkishus har en optimal arkitektur ved forskudt plan og skrånende grunde, som er en af vores specialiteter hos FBA Huse.

Funkis leveres med fladt tag og er som standard opført i tre sammenbyggede sektioner. Midterste sektion er ofte med højere til loftet, samt to sidesektioner, men vi tilpasser naturligvis til jeres ønsker. Disse kan kombineres på utallige måder, og arkitekturen giver mulighed for en større variation sammenbygning og indretning. Ved at udnytte forskelle i facadernes højde har vi mulighed for at bringe lyset helt ind i jeres bolig – noget de fleste sætter pris på i de lange efterårs- og vintermåneder.

Et funkis hus kan naturligvis indrettes individuelt efter grundens beskaffenhed og jeres ønsker.

Funkis - Inspiration

Med fleksibiliteten i vores funkis hus, har I unikke muligheder for at tænke anderledes hyggekroge ind i byggeriet – både indendørs og udendørs, og både på plane og skrånende grunde. Se på billederne her mange fine eksempler på dette, blandt de tidligere funkisprojekter.

Funkis - Kendetegn

  • Klare rene linjer
  • Stort lysindfald
  • Unikke indretningsmuligheder
  • Optimal til forskudte plan

Funkis plantegninger

Herunder ses plantegningseksempler på Funkis huse. Hustypen er naturligvis ikke begrænset til de viste eksempler, men kan tilrettes jeres ønsker og behov for størrelse og indretning.

Hvis du har spørgsmål til mulighederne, er du altid velkommen til at kontakte os på:

86 61 21 66 eller epost@fba-huse.dk.

Enkle, rene linjer og stram arkitektur

Mange danskere foretrækker i dag den klassiske funkis hus arkitektur med dens rene og stramme linjer, der får huset til fremstå elegant og velkomponeret. Og netop denne mulighed for at få et helt nybygget og alligevel meget individuelt hus tiltaler både små og store familier.

Et funkis hus er nemlig rummeligt og lyst. Husets opbygning i tre sektioner gør det nemt at etablere separate børne- og voksenafdelinger. Det er nemt at arbejde med forskudte planer og smukke trappeforløb. Og med et centralt omdrejningspunkt i køkken/alrummet får huset et helt naturligt hjerte for hele familien.

 

For alle, der sætter pris på et individuelt hus

Funkis kommer af ordet “funktionalisme“ og betegner en arkitektur, der brød igennem i Danmark i 1930’erne. Der var tale om et brud med tidligere bygge­traditioner, hvor helt nye stilmæssige ideer såsom lys, luft og rene linjer blev sat i fokus.

Hos FBA HUSE har vi gennem årene forfinet vores kvalitet indenfor netop funkis husene, så vi i dag kan tilbyde meget fleksible og varierede løsninger, hvor der er utrolig mange muligheder for at skabe sit helt eget udtryk og sin helt egen indretning. For eksempel ved at udnytte forskelle i facadernes højde og forskydninger i forhold til hinanden for på den måde at skabe et individuelt look og skabe det mest optimale lysindfald i husets rum.

 

Tag en snak med vores byggerådgiver om et funkis hus

Et funkis hus råber efter gode materialer og modige løsninger! Det er altid en god idé at aftale et møde med en af vores erfarne byggerådgivere, der både har indsigt i arkitektur og design, men som også ved alt om materialer og farver. Han er den ideelle sparringspartner for jer, når I skal beslutte jer for, hvilke klinker I skal have på badeværelserne, hvilket materiale I skal vælge til gulvene, murstene, køkkenets bordplade og så videre. Det er masser af beslutninger – og med et funkishus er valgene måske endda lidt større end ved andre hustyper.

 

Måske jeres livs største beslutning – rent økonomisk

At bygge nyt hus er måske jeres livs største, enkeltstående investering. Hos FBA HUSE er vi klar over, at vi står med et stort ansvar for at skabe den nødvendige tryghed for, at I som nybyggere oplever tryghed i alle byggeriets faser. Lige fra det første møde med en af vores byggerådgivere til jeres eget nye hus står færdigt.

Læs mere om selve byggeforløber her.

Ring mig op

Hos FBA Huse arbejder vi hver dag på, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Med udgangspunkt i vores store erfaring og høje ekspertise, er det jeres tryghed og drømme, som driver os, allerede fra første kontakt. Må vi ringe jer op til en snak om jeres boligdrømme?

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk