Gårdhave

Gårdhavehus - hyggekroge og samlingspunkter

Et gårdhavehus har form som et “H” og er en velegenet løsning til de fleste byggegrunde. Den særlige form giver gode muligheder i forhold til indretning og giver jer mulighed for at indrette udendørs terassemiljøer – med eller uden overdækning.

Husets kroge inviterer til udendørs ophold, hvor der både er mulighed for sol og skygge. Solkrogene er særdeles velegnede når familien nyder en hygge stund udenfor.

Vores gårdhavehus er traditionelt opdelt i en forældreafdeling og en børneafdeling, som kobles sammen af køkken/alrummet. Husets indretning er velegnet til både store og små familier og giver mulighed for nærhed og interaktion.

Gårdhavehuset leveres med sadeltag og fire murede gavle uden udhæng. Huset leveres som standard med skrålofter i køkken/alrum og stue. Gårdhavehuset kan naturligvis indrettes individuelt efter kundens ønsker og byggegrundens muligheder.

Gårdhave - Inspiration

Med en opdeling i en voksen- og en børneafdeling, fremtidssikrer I jeres drømmehus til den dag, hvor børnene er vokset op og stiller krav til deres eget privatliv. Samtidig giver opdelingen mulighed for at placere et hjemmekontor i voksenafdelingen.

Gårdhave - Kendetegn

  • Tilgodeser både funktionalitet og økonomi
  • Gode muligheder for lækroge og overdækket terasse
  • Voksen-/børneafdelinger

Gårdhave plantegninger

Herunder ses plantegningseksempler på Gårdhavehuse. Hustypen er naturligvis ikke begrænset til de viste eksempler, men kan tilrettes jeres ønsker og behov for størrelse og indretning.

Hvis du har spørgsmål til mulighederne, er du altid velkommen til at kontakte os på:

86 61 21 66 eller epost@fba-huse.dk.

Måske det mest populære familiehus i Danmark

Det er ikke nogen tilfældighed, at det såkaldte gårdhavehus er mange danskeres foretrukne familiehus. Stort set alle de krav og ønsker, som en helt almindelig familie stiller til deres hus, bliver opfyldt til fulde. Her er god plads til både voksne og børn. Her er rum til alt det sociale og familiehyggen. Der er en god og naturlig forbindelse til haven. Og så ligger et gårdhavehus på et økonomisk fornuftigt niveau.

 

Et gårdhavehus er for hele familien

Et gårdhavehus kaldes også et “H-hus“, fordi det har en grundplan, der minder om bogstavet “H“. Og netop denne form giver huset en utrolig fleksibilitet, hvor der er masser af muligheder for at skabe en god, funktionel og praktisk indretning og hvor det er nemt at skabe udendørs terrasser, der er skærmet imod vind og sol, og som samtidig er tæt integreret med husets køkken/alrum.

Huset har nemlig sit helt naturlige omdrejningspunkt i netop køkken/alrummet, der ligger centralt mellem husets to fløje. Det gør det nemt at skabe en voksenafdeling og en børneafdeling i hver sin ende af huset, men uden at de to afdelinger ligger alt for langt fra hinanden.

 

Også et godt økonomisk valg

Hos FBA HUSE har vi bygget virkelig mange gårdhavehuse, så vi har en meget stor erfaring med netop denne hustype. Det betyder, at vi kan holde en god og yderst attraktiv pris og samtidig fastholde en meget høj kvalitet – både på materialer, finish og alt det håndværksmæssige.

 

Tag en snak med vores byggerådgiver

Det er altid en god idé at aftale et møde med en af vores erfarne byggerådgivere, der både ved alt hvad der er værd at vide om selve byggeriets faser, men som også kan komme med gode råd til, hvilke materialer, der findes på markedet, og som passer til jeres budget.

 

Måske jeres livs største beslutning – rent økonomisk

At bygge nyt hus er måske jeres livs største, enkeltstående investering. Hos FBA HUSE er vi klar over, at vi står med et stort ansvar for at skabe den nødvendige tryghed for, at I som nybyggere oplever tryghed i alle byggeriets faser. Lige fra det første møde med en af vores byggerådgivere til jeres eget nye hus står færdigt.

Læs mere om selve byggeforløbet her.

Ring mig op

Hos FBA Huse arbejder vi hver dag på, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Med udgangspunkt i vores store erfaring og høje ekspertise, er det jeres tryghed og drømme, som driver os, allerede fra første kontakt. Må vi ringe jer op til en snak om jeres boligdrømme?

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk