Gårdhave

Gårdhave - hyggekroge og samlingspunkter

Et gårdhavehus har form som et “H” og er en velegenet løsning til de fleste byggegrunde. Den særlige form giver gode muligheder i forhold til indretning og giver jer mulighed for at indrette udendørs terassemiljøer – med eller uden overdækning.

Husets kroge inviterer til udendørs ophold, hvor der både er mulighed for sol og skygge. Solkrogene er særdeles velegnede når familien nyder en hygge stund udenfor.

Vores gårdhavehus er traditionelt opdelt i en forældreafdeling og en børneafdeling, som kobles sammen af køkken/alrummet. Husets indretning er velegnet til både store og små familier og giver mulighed for nærhed og interaktion.

Gårdhavehuset leveres med sadeltag og fire murede gavle uden udhæng. Huset leveres som standard med skrålofter i køkken/alrum og stue. Gårdhavehuset kan naturligvis indrettes individuelt efter kundens ønsker og byggegrundens muligheder.

Gårdhave - Inspiration

Med en opdeling i en voksen- og en børneafdeling, fremtidssikrer I jeres drømmehus til den dag, hvor børnene er vokset op og stiller krav til deres eget privatliv. Samtidig giver opdelingen mulighed for at placere et hjemmekontor i voksenafdelingen.

Gårdhave - Kendetegn

  • Tilgodeser både funktionalitet og økonomi
  • Gode muligheder for lækroge og overdækket terasse
  • Voksen-/børneafdelinger

Gårdhave plantegninger

Herunder ses plantegningseksempler på Gårdhavehuse. Hustypen er naturligvis ikke begrænset til de viste eksempler, men kan tilrettes jeres ønsker og behov for størrelse og indretning.

Hvis du har spørgsmål til mulighederne, er du altid velkommen til at kontakte os på:

86 61 21 66 eller epost@fba-huse.dk.

Ring mig op

Hos FBA Huse arbejder vi hver dag på, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Med udgangspunkt i vores store erfaring og høje ekspertise, er det jeres tryghed og drømme, som driver os, allerede fra første kontakt. Må vi ringe jer op til en snak om jeres boligdrømme?