Nordic

Nordic - ensidig taghældning og høje vinduespartier

Vores Nordic-hus er en udløber af funkis-stilen. Den udføres med ensidig taghældning, som åbner boligen mod haven gennem de høje vinduespartier.

Huset er traditionelt opdelt i en forældreafdeling og en børneafdeling, som samles af det centrale køkken/alrum. Herfra er der adgang til haven. Det centrale køkken/alrum samt stue er unikt og fordelagtigt for hele familien og fungerer som et samlingspunkt for store som små.

Alt efter behov placeres stuen i forlængelse af køkken/alrummet, hvilket skaber mulighed for større selskaber og giver luft. Det giver en følelse af nærvær selvom familiemedlemmer befinder sig i forskellige rum. I både køkken/alrum og stuen er der mulighed for store, stilfulde vinduespartier som sikrer lyse rum og naturligt lysindfald.

Individuelle løsninger er også muligt og naturligvis til en konkurrencedygtig pris.

Nordic - Inspiration

Her ses forskellige eksempler på tidligere projekter med Nordic huse.

Det ses tydeligt at selvom de geometriske stramme linjer fastholdes, er variationen stor, og mulighederne næsten uendelige.

På samme måde viser disse eksempler tydeligt Nordic husets evne til at tilpasse sig den skandinaviske stil og det danske landskab.

Nordic - Kendetegn

  • Skarp geometrisk form
  • Ensidig taghældning
  • Lækkert lysindfald
  • Stort åbent område

Nordic plantegninger

Herunder ses plantegningseksempler på et Nordic-hus. Hustypen er naturligvis ikke begrænset til de viste eksempler, men kan tilrettes jeres ønsker og behov for størrelse og indretning.

Hvis du har spørgsmål til mulighederne, er du altid velkommen til at kontakte os på:

86 61 21 66 eller epost@fba-huse.dk

Der skal også være et hus til de kræsne

I dag er typehuse ikke hvad de har været. Der er ikke længere tale om samme “standardløsninger“ til alle. Heldigvis. Vi ønsker alle at få vores eget, unikke hus, fyldt med individuelle detaljer, modige materialevalg og originale ideer. Men vores Nordic-hus tilbyder vi et lækkert, gennemdesignet og præsentabelt hus, der er som skabt til alle, der gerne vil understrege deres personlighed.

 

Noget for sig selv, og det er helt med vilje

Vores Nordic-serie har hentet inspiration vores funkis huse. De har samme, stramme arkitektur og samme fokus på det smukke lysindfald, men der er forskelle! De væsentligste er, at Nordic-huset er med ensidet taghældning og at vinduerne er meget høje og ført helt til gulv.

Og netop lyset er helt centralt. Fra det centrale køkken/alrum er det som at være i direkte kontakt med haven! Lyset har direkte adgang ind – og I har direkte adgang ud. Rundt om denne kerne har vi gjort det muligt at komponere resten af huset: Børnenes afdeling, de voksnes, multirummet, velværeafdelingen og hvad I ellers vælger at prioritere. Et Nordic-hus er ikke lagt fast på forhånd, og det er netop hele pointen.

 

Start med at tage en snak med vores byggerådgiver

Vælger I at bygge et Nordic-hus, så anbefaler vi, at I starter med en god snak med en af vores kyndige byggerådgivere. De ved naturligvis alt om selve byggeprocessen, men – og det er måske særlig vigtigt, når I er faldet for et Nordic-hus – de ved også alt om materialer, overflader, farver og alle de små detaljer, der gør et hus til noget særligt.

Han er den ideelle sparringspartner for jer, når I skal beslutte jer for, hvilke klinker I skal have på badeværelserne, hvilket materiale I skal vælge til gulvene, murstene, køkkenets bordplade og så videre. Det er masser af spændende beslutninger.

 

Måske jeres livs største beslutning – rent økonomisk

Hvis i skal byg nyt hus så er det måske jeres livs største, enkeltstående investering. Hos FBA HUSE er vi klar over, at vi står med et stort ansvar for at skabe den nødvendige tryghed for, at I som nybyggere oplever tryghed i alle byggeriets faser. Lige fra det første møde med en af vores byggerådgivere til jeres eget nye hus står færdigt.

Læs mere om selve byggeforløbet her.

Ring mig op

Hos FBA Huse arbejder vi hver dag på, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Med udgangspunkt i vores store erfaring og høje ekspertise, er det jeres tryghed og drømme, som driver os, allerede fra første kontakt. Må vi ringe jer op til en snak om jeres boligdrømme?

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk