Nordic

Nordic - ensidig taghældning og høje vinduespartier

Vores Nordic-hus er en udløber af funkis-stilen. Den udføres med ensidig taghældning, som åbner boligen mod haven gennem de høje vinduespartier.

Huset er traditionelt opdelt i en forældreafdeling og en børneafdeling, som samles af det centrale køkken/alrum. Herfra er der adgang til haven. Det centrale køkken/alrum samt stue er unikt og fordelagtigt for hele familien og fungerer som et samlingspunkt for store som små.

Alt efter behov placeres stuen i forlængelse af køkken/alrummet, hvilket skaber mulighed for større selskaber og giver luft. Det giver en følelse af nærvær selvom familiemedlemmer befinder sig i forskellige rum. I både køkken/alrum og stuen er der mulighed for store, stilfulde vinduespartier som sikrer lyse rum og naturligt lysindfald.

Individuelle løsninger er også muligt og naturligvis til en konkurrencedygtig pris.

Nordic - Inspiration

Her ses forskellige eksempler på tidligere projekter med Nordic huse.

Det ses tydeligt at selvom de geometriske stramme linjer fastholdes, er variationen stor, og mulighederne næsten uendelige.

På samme måde viser disse eksempler tydeligt Nordic husets evne til at tilpasse sig den skandinaviske stil og det danske landskab.

Nordic - Kendetegn

  • Skarp geometrisk form
  • Ensidig taghældning
  • Lækkert lysindfald
  • Stort åbent område

Nordic plantegninger

Herunder ses plantegningseksempler på et Nordic-hus. Hustypen er naturligvis ikke begrænset til de viste eksempler, men kan tilrettes jeres ønsker og behov for størrelse og indretning.

Hvis du har spørgsmål til mulighederne, er du altid velkommen til at kontakte os på:

86 61 21 66 eller epost@fba-huse.dk

Ring mig op

Hos FBA Huse arbejder vi hver dag på, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Med udgangspunkt i vores store erfaring og høje ekspertise, er det jeres tryghed og drømme, som driver os, allerede fra første kontakt. Må vi ringe jer op til en snak om jeres boligdrømme?