Plantegninger

Byg dét typehus, der passer til jeres behov

At bygge nyt hus er en stor beslutning. Økonomien er én ting, men så er der også alle overvejelserne om grundplan og indretning, valg af mursten og tagets hældning. Og når man – som langt de fleste nybyggere – aldrig har prøvet at bygge et hus før, ja, så er der naturligvis mange store beslutninger, der skal tages.

 

Vi gør et svært valg lidt nemmere

Hos FBA HUSE kender vi alt til de mange spørgsmål, der rejser sig, når man står overfor at skulle investere i et nyt hus – og vi ved, hvor svært det er at forestille sig, hvordan et nybygget hus er i virkeligheden. For en ting er farven på murstenene og klinkerne på badeværelserne, en anden ting er at kunne se, røre og fornemme et hus. Hvordan føles det at gå fra rum til rum? Hvordan er stemningen og hvordan fungerer materialerne? Er indretningen sådan, som I ønsker den? Er værelserne store nok? Er køkkenet og stuen forbundet på en god og funktionel måde, så alle de krav, en moderne familie stiller, kan blive opfyldt? Og hvad med haven? Skal den integreres i huset med en hyggelig terrasse? Spørgsmålene er mange, og det er vigtigt at få svar på den alle sammen. Og så er vi ikke engang kommet til spørgsmålet om arkitektur og design!

 

God rådgivning og vejledning gør valgene nemmere

Derfor foreslår vi altid, at I aftaler et møde med en af vores erfarne byggerådgivere. De ved alt om, hvad det vil sige at være nybygger, og så ved de alt om FBA HUSE og om de forskellige hustyper, vi kan tilbyde.

Vores erfaring siger os nemlig, at mange af spørgsmålene først dukker op, når man først dukker op, når man sætter sig ned med en fagmand som vores byggerådgivere og taler seriøst om det at bygge nyt.

Mange spørgsmål er selvfølgelig noget, der giver sige selv – prisen på huset og energiforbruget for eksempel – men helt automatisk falder snakken også på alle de små og store ting, der gør, om et hus er det rette hus for jer. Og her er det godt at have en af vores byggerådgivere ved hånden, der kender alt til byggeprocessen, økonomien og de mange muligheder, der er for at skræddersy en husløsning, og som også kender til arkitekturen og fordele og ulemper, der er ved de forskellige former for huse – lige fra 2-planshuset overskud af plads til Funkis- og Nordic-husets rette linjer og stramme design til gårdhavehusets mere sociale grundplan. Overvej også at besøge en af vores udstillingshuse.

 

Al nybyggeri starter med en samtale

Det er værd at huske, at alle hustyper fra FBA HUSE kan udfordres, ændres, justeres og tilrettes, så jeres ønsker bliver tilgodeset! Derfor sætter vi en ære i at lytte! Lytte til jeres behov og ønsker.

I har naturligvis jeres helt personlige smag, som skal respekteres, I har nogle indretningsmæssige behov, som skal opfyldes, og I har et budget, som skal overholdes. Alt sammen er selvfølgeligheder for os, og derfor har vi tilrettelagt alle vores huse, så de kan tilpasses individuelt For det vigtigste er, at I får lige netop dét hus, I drømmer om. Der findes ikke to ens familier – derfor findes der heller ikke to ens huse.

 

 

Se alle vores plantegninger her

Family plantegninger

Vinkelhus – perfekt til en hyggelig terrasse

Længehus – det klassiske, danske familiehus

Knækhus – nemt at indrette for børnefamilien

Gårdhave plantegninger

Gårdhavehus – praktisk, hyggelig og funktionel

Funkis plantegninger

Funkis hus – stilrent, harmonisk og med masser af plads

Nordic plantegninger

Nordic – masser af lys og elegante detaljer

2-plans plantegninger

2-plans hus – plads til hele familien, rigeligt med plads

Hos FBA Huse kan du få bygget dit helt eget hus

FBA HUSE kan opføre jeres nye hus, uanset hvor i Jylland I har valgt at bygge og bo.
Vi tilbyder 45 års erfaring med nybyggeri og benytter kun vores egne håndværkere. Vores byggerådgivere er dedikerede til hvert deres lokalområde, så de kan også hjælpe med at finde den rigtige udstykning og hvordan I skal forholde jer til lokalplaner og andre vedtægter.

Og så ved de ganske enkelt alt om nybyggeri!

Det betyder, at I kan se frem til et trygt, sikkert og velplanlagt byggeforløb med FBA HUSE. Når I har haft en god snak med byggerådgiveren om hvilken hustype, I foretrækker, så kan vi sammen tage hul på selve planlægningen og finde ud af, hvordan lige netop jeres hus skal se ud. Og I kan begynde at glæde jer til at flytte ind i jeres nye drømmehus.

Bliv inspireret af en færdig plantegning

Vi har samlet et stort udvalg af plantegninger i forskellige kategorier, så I kan blive klogere på de mange muligheder for et fremtidigt hjem der lever op til jeres ønsker og behov. Plantegningerne er inddelt, så de passer til vores forskellige typehuse. På den måde kan I nemmere danne jer et overblik over de mange muligheder for at sætte jeres individuelle præg på hjemmet og indretningen af de forskellige rum. To husejere har sjældent det samme behov, og derfor har vi samlet et varieret udvalg af plantegninger, hvor typehusene er tilpasset forskellige målgruppers behov.

En børnefamilie har typisk brug for mere plads og flere værelser end et midaldrende ægtepar, og der kan være individuelle ønsker til placeringen af de forskellige rum, så jeres hus passer til jeres hverdag. Når man planlægger opførelsen af sit kommende hjem, bør man også tages højde for fremtiden, hvor jeres behov måske ændrer sig. Måske planlægger I at få flere børn, måske skal hjemmet bruges til at etablere egen virksomhed eller andet, som man allerede kan tænke over i den indledende fase. Den rigtige rådgivning medfører de bedste resultater, og vores dygtige og erfarne byggerådgivere har rådgivet mange kommende nybyggere i årenes løb og ved hvilke overvejelser, der er vigtige i denne proces.

Kontakt

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk