Hus i sort/hvid billede der er klar til en en omgang riv ned - byg nyt fra FBA Huse

Riv ned
- byg nyt

Det lyder måske dyrt og besværligt at investere i en grund med et ældre hus for at rive det ned og bygge et nyt. Men der kan være flere gode grunde til at gøre netop det. Der er måske ikke flere ledige grunde i det område, hvor I ønsker at bosætte jer. Så kan løsningen være at købe et ældre hus for at få rådighed over den rette grund. I opnår også mulighed for at få en delvis etableret have fra dag ét.

Det koster naturligvis noget at rive et hus ned, men du kan også spare noget på tilslutningsafgifterne til el, vand, kloak og varme, da de eksisterende tilslutninger i vid udstrækning kan benyttes.

Et ældre hus er med stor sandsynlighed ikke særlig miljøvenligt, og energiforbruget vil være forholdsvis højt. Ofte vil et hus af ældre dato også kræve en del vedligeholdelse. Samtidig er rumfordeling, indretning og arkitektur givet på forhånd, og det kan være dyrt at ændre på i forhold til opførelse af et nyt hus.

Når I vælger `riv ned/byg nyt´, opnår I også fordelen i medindflydelse på de energitekniske løsninger – ud over den klare fordel i selv at kunne indrette drømmeboligen.

5 gode grunde til at rive ned og bygge nyt:

  • Den optimale beliggenhed
  • Anlagt have
  • Veletableret område
  • Besparelser på afgifter
  • Byg drømmehuset

Vores hustyper

Hos FBA Huse beskæftiger vi os med byggeri af enfamilieboliger, villaer, rækkehuse, andelsboliger og til-/ombygninger. Vi tilbyder forskellige serier af hustyper, som vises herunder.

Vores plan var at bygge om, men vi kunne se, at det ville blive en dyr og langvarig proces. Derfor var det mere attraktivt at jævne det gamle hus med jorden og bygge nyt.

Bygherre Nikolaj - Aarhus

Ring mig op

Hos FBA Huse arbejder vi hver dag på, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Med udgangspunkt i vores store erfaring og høje ekspertise, er det jeres tryghed og drømme, som driver os, allerede fra første kontakt. Må vi ringe jer op til en snak om jeres boligdrømme?

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk