Showrooms

Kom og besøg os

Besøger I vores showrooms, har I mulighed for at blive inspireret og opleve et stort udvalg af de materialer som indgår i de huse vi bygger sammen med vores kunder.

Når man bygger nyt hus er det vigtigt at sætte sit helt eget personlige præg på både de udvendige materialer som f.eks. mursten, vinduer, beklædning, tagrender og indvendige overflader/materialer som f.eks. gulve, lofter, vægge, døre og meget mere.

I showroomet kan I se og drøfte materialevalg til netop jeres hus, så vi kan prissætte dette – ikke bare som et typehus – men udfra det individuelle hus I ønsker at opføre. En grundig gennemgang af materialer, detaljer og løsninger er fundamentet for en fælles forståelse af pris og tilbud. Og samtidig en forudsætning for en god byggeoplevelse.

I showroomet kan I opleve den høje kvalitet og det brede spænd af løsninger og materialer vi anvender hos FBA Huse. Vi har stor erfaring i at udvælge tidens materialer og udvikle vores program. Men vi er naturligvis også åbne, hvis I har helt særlige ønsker.

Ved et besøg i et af vores showrooms, kan I også få en uforpligtende dialog med en boligrådgiver – uanset om I har besluttet jer for at købe et hus hos FBA Huse eller i første omgang kun er ude at undersøge markedet, se muligheder og lade jer inspirere.

Og ja – I får også chancen til at lure af, hvad vi er for nogle mennesker. Det er vigtigt at have tillid til sin samarbejdspartner, når boligdrømmen skal realiseres.

Showrooms

Viborg Hinnerup
Klokkestøbervej 6
DK-8800 Viborg
Bjergegårdsvej 15,
DK-8382  Hinnerup

Vi holder kun åbent efter aftale med en af vores byggerådgivere. (Sommerferielukket i uge 30 og 31)

Showroom Aarhus

Bjergegårdsvej 15,
8382  Hinnerup

Find vej
Showroom Viborg

Klokkestøbervej 6
Viborg, Danmark

Find vej

Kontortider

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 13.00

(Sommerferielukket uge 29, 30 og 31)

 

OBS! kontortiderne er kun gældende for Viborg. Vores showroom  i Hinnerup og Svenstrup er åbent efter aftale (Sommerferielukket i uge 30 og 31).

 

 

 

 

Bestil vores katalog for inspiration

Med vores katalog får I et godt overblik, over de forskellige muligheder hos os, og kan sidde i ro og mag derhjemme og overveje, hvad der kunne være noget for jer.

Vores katalog er fyldt med inspirerende eksempler på, hvordan jeres drømmebolig kunne se ud.