Udstillingshus Byg Nordjysk FBA Huse facade

Udstillingshuse

Kom forbi og bliv inspireret

I FBA Huses udstillingshuse har I mulighed for at blive inspireret til jeres husdrøm. Vi er ikke bange for at tænke utraditionelt og finde unikke løsninger, så lige præcis jeres boligdrøm kan blive virkelighed.

Alle husene er fulde af lækre detaljer, som er i tråd med tidens trends og den efterspørgsel vi mærker fra vores kunder.

Klarup Have 4 i Klarup

Med FBA Huses nye udstillingshus, får du et arkitekttegnet funkishus med rene linjer, gode gennemlyste rum, højt til loftet og moderne detaljer. Huset byder på en stor overdækket træterrasse samt mange gode kroge, som giver familien mulighed for at nyde de lange sommeraftener i den skønne afskærmet have.

Åbent hver søndag mellem kl. 13-16

Hørbakken 15 i Hinnerup

Vores udstillingshus er valgt og tænkt til terrænet på Hørbakken 15 og indrettet optimalt til en børnefamilie med 2-3 børn. Huset er opdelt i 3 forskudte moduler. En central forhøjet bygning med køkken-alrum som er flankeret med voksen- og børneafdeling.

Åbent hver søndag mellem kl. 13-16

Til salg

Byg Nordjysk 2019 Østermarken 299 i Hjallerup

Vi byder velkommen til vores udstillingshus på Byg Nordjysk. Vi har i dette Nordic-hus taget udgangspunkt i vores kunders ønsker om gode lysindfald og store familierum.

Åbent efter aftale

 

Huset er til salg

Kontakt Henrik Nielsen på 24 88 24 75 for fremvisning og/eller information.

Til salg

Byg og Bo 2019 Skellet 5 i Hinnerup

Vi har i vores udstillingshus på Byg og Bo 2019, søgt inspiration i 1970-erne – psykedeliske mønstre og kombinationen af stærke farver og naturmaterialer.

Åbent efter aftale

 

Huset er til salg

Kontakt Klaus Benée på 24 88 24 79 for fremvisning eller se mere her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.