Animeret udstillingshus fra FBA Huse

Udstillingshuse

Kom forbi og bliv inspireret

I FBA Huses udstillingshuse har I mulighed for at blive inspireret til jeres husdrøm. Vi er ikke bange for at tænke utraditionelt og finde unikke løsninger, så lige præcis jeres boligdrøm kan blive virkelighed.

Alle husene er fulde af lækre detaljer, som er i tråd med tidens trends og den efterspørgsel vi mærker fra vores kunder.

Til salg

Byg Nordjysk 2019 Østermarken 299 i Hjallerup

Vi byder velkommen til vores udstillingshus på Byg Nordjysk. Vi har i dette Nordic-hus taget udgangspunkt i vores kunders ønsker om gode lysindfald og store familierum.

Åbent hver søndag kl 13- 16

Der er desværre midlertidigt ikke åbent hus i Hjallerup pga. situationen omkring coronavirus.

Byg og Bo 2019 Skellet 5 i Hinnerup

Vi har i vores udstillingshus på Byg og Bo 2019, søgt inspiration i 1970-erne – psykedeliske mønstre og kombinationen af stærke farver og naturmaterialer.

Åbent hver søndag kl 13- 16

Der er desværre midlertidigt ikke åbent hus i Hinnerup pga. situationen omkring coronavirus.

Solgt

Byg Nordjysk 2018 Rådyret i Støvring

Vi har i huset på Rådyret taget udgangspunkt i familiens hverdag og lavet en planløsning, som tager hensyn til hvordan hverdagens små gøremål løses på den enkleste måde.

Dette udstillingshus er ikke længere aktivt

 

Solgt

Byg & Bo Fruering Skovmark 11, Skanderborg

Udstillingshuset på Byg og Bo 2018 i Skanderborg er endnu et eksempel på at vi hos FBA Huse har speciale i at bygge individuelle huse, som adskiller sig fra de klassiske typehuse.

Dette udstillingshus er ikke længere aktivt

 

Solgt

Åbent Hus Myntevej 6 - Silkeborg

Udstillinghuset i Gødvad Høje er en unik og nytænkt Nordic villa, som er tilpasset terrænet i Gødvad Høje området.

Dette udstillingshus er ikke længere aktivt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.