Udstillingshus Byg & Bo
Huset er åbent efter aftale. Kontakt Klaus Benée

Arkitektur med et twist Bjergegårdsvej 15, 8382 Hinnerup

Oplev dette smukke funkishus masser af lys, loftshøjde og et godt indeklima. På toppen af Hinnerup med kort afstand til børnehave, skole, idræt og indkøb.

Bjergegårdsvej er en del af et skønt område i den attraktive by Hinnerup. Hinnerup kvalificerer sig ved at være en ”rigtig” by med kommunekontor, indkøb, skoler, idræt og bus. 

Med netop denne grund, har vi fået muligheden for at skabe det flotte­ste kik til det nye hus. Her kan man virkeligt tale om en primær facade, som vi har prioriteret meget højt. Det går op i en højere enhed, når detaljer som forskydninger, overdække og læmure-/rumdelere skaber så flot et hus, som vi er lykkedes med her på Bjergegårdsvej 15. 

Husets arkitektur understreges af de skrå vinkler langs den primære facade. Det gør huset mere interessant at kikke på og opholde sig i. Også funktionaliteten i huset er optimal. Uanset om man ankommer som gæst eller er beboer guides man naturligt til huset. Det er adfærdsdesign. 

Inde i huset er det helt naturligt opdelt med en børneafdeling med tre store værelser, som har eget bad, og en voksenafdeling med sove­værelse, walk-inn og et skønt badeværelse. De to afdelinger er adskilt af en hyggelig TV-stue og det store flotte køkken/alrum. 

Murstenen Mocca Richs og antracitfarvet mørtel matcher perfekt hinanden og passer fint til den mørke alu på vinduer og stern. Læg mærke til rumdeleren som adskiller terrasse fra adgangsforhold – det er med til at skabe hygge. Indvendige murværksdetaljer som den flotte trappe og rumdeleren mellem stue og køkken. Et velfungerende køkken med en stor køkken-ø, skabe på begge sider og skjult adgang til depot.

De store vinduer fra ldealCombi og den eksklusive belysning under­streger rumfornemmelse og den gode lofthøjde.

Gulvene i ægte, hærdet eg er funktionelle og rustikke. De under­streger egetræet fra køkkenet og farven på murstenen. Alt sammen trækker spor tilbage til 1970-erne.

Indeklimaet er prioriteret højt med akustiklofter (med resonansrum bagved), akustikdæmpende undergulve, massive døre, lydisolering mellem forskalling-så er der styr på lyd. Luften udskiftes med Dantherm ventila­tionsanlæg og varmeanlægget er det helt nye Danfoss lcon. Overdæk­ninger skærmer for den hårde sol og overtemperatur. Helt generelt har vi anvendt sunde materialer og rolige farver.

Bilerne får plads i en eksklusiv garage med en dejligt stor og bred port fra Crawford.

Huset er åbent efter aftale.

Kontaktperson:

Klaus Benée 
kb@fba-huse.dk / 24882479

Huset er til salg – Læs mere her

 

Fakta

 • Beboelse: 195 m²
 • Garage: 52 m2
 • Overdækning: 31 m2
 • Grund: 844 m2

 

Et hus der skal opleves

Inspirationshuset er et godt eksempel på, at vi hos FBA Huse lytter til ønsker og drømme hos vores kunder. Individuel indretning tilpasset familiens behov og grundens muligheder.

Med vores Funkis huse viser vi, at vi mester kombinationen af tidens trend og sætter højere standard for kvalitet og håndværksmæssig udførelse

Udstillingshus Byg og Bo

Bjergegårdsvej 15,

8382 Hinnerup

Find vej
 • Bygget over
  3.700 huse
 • Egne
  håndværkere
 • 45 års
  erfaring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk