Byg Nordjysk 2018

Solgt

Nordic villa med lækre detajler til jeres boligdrømme Rådyret 209, 9530 Støvring

Udstillingshuset i Byg Nordjysk i Støvring er endnu et eksempel på at vi har speciale i at bygge individuelle huse, som adskiller sig fra de klassiske typehuse.

Vi har i huset på Rådyret taget udgangspunkt i familiens hverdag og lavet en planløsning, som tager hensyn til hvordan hverdagens små gøremål løses på den enkleste måde. Dette ses bl.a. i planløsningens små overraskende genveje, de store vinduespartier med bred siddebænk, der er som skabt til en god bog og samtidigt sørger for gode dagslysforhold, samt et stort køkken/alrum med køkkenø og integreret viktualierum.

Udstillingshuset på Byg Nordjysk 2018, udfordrer husets moderne, stringente og kompakte former, med bevidste materialevalg. Eksempelvis har vi valgt en mørk blødstrøget mursten, som man ikke ser i det traditionelle parcelhuskvarter, suppleret med lækre LED-rails til den udvendige aftenbelysning. Indvendigt gennemsyres huset af et kvalitetsbevidst materialevalg som signalerer ro og holdbarhed og samtidigt sikrer en hyggelig atmosfære.

Fakta

 • Utraditionel planløsning
 • Spændende materialevalg
 • Gode lysforhold
 • Hyggelig atmosfære
 • Stort funktionelt walk-in

Det er kun fantasien der sætter grænser

Boligens indretning er gennemtænkt helt ned i mindste detalje, med de ønsker og behov vi oplever hos vores kunder, i fokus. Udstillingshuset på Byg Nordjysk er tidssvarende delt op i en forældre- og en børneafdeling, med køkkenalrummet i åben forbindelse til stuen, som et naturligt centrum i huset for familien og hverdagen. Den perfekte ramme for den moderne børnefamilie.

I stuen er indbygget en hyggelig vinduessiddebænk, hvor man kan slappe af med en god bog eller når man har behov for en stille stund. Forældreafdelingen har fået ekstra fokus, og vi har valgt at der her skulle forkæles med et luksuriøst badeværelse, et stort funktionelt walk-in, med smutvej til bryggers som gør det lidt lettere når hverdagens gøremål melder sig.

Huset er naturligvis, som ethvert FBA hus, udført i kvalitetsmaterialer, der giver en harmonisk oplevelse i alle rum, der med stor loftshøjde og lyse gipslofter, giver et behagelig lysflow gennem huset, og en skøn rummelig fornemmelse.

Med det unikke udstillingshus, på Byg Nordjysk 2018 i Støvring, vil vi signalere, at vi også gerne udfører individuelle huse, der ikke nødvendigvis er en del af vort standardprogram, og at vi gerne udfører netop jeres ønsker om indretning, stil og materialevalg. Har I ønsker om et hus i flere plan er naturligvis også en mulighed. Faktisk er det, hos FBA Huse, kun fantasien der sætter grænser.

 • Bygget over
  3.700 huse
 • Egne
  håndværkere
 • 45 års
  erfaring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean condimentum condimentum justo, et pretium tortor varius eget. Donec facilisis, odio a aliquam imperdiet, lectus ex commodo dolor, suscipit malesuada justo ex a tellus. Integer sed laoreet libero, id varius nulla. Ut ultrices ut ante eget ullamcorper. Phasellus ac enim nisl. Vivamus ac scelerisque nibh, et interdum lorem. Morbi sed diam sit amet enim fringilla scelerisque eu a tellus. Aenean finibus aliquam sapien, ut sollicitudin felis malesuada non. Donec sit amet maximus ante. Vivamus nec faucibus sapien. Aenean eu purus nulla.