Byg Nordjysk 2019 udstillingshus

Solgt

Lækre detaljer til jeres boligdrømme Østermarken 299, 9320 Hjallerup

Byg Nordjysk 2019 byder på lækre detaljer til jeres boligdrømme. Vi byder velkommen i et Nordic hus på 177,6 m² med 55,3 m² carport inkl. 15 m² isoleret udhus.

Vi har lavet en planløsning, som gør at dagligdagen kan fungere bedst muligt. Huset er delt op i en forældre- og en børneafdeling, med køkkenalrummet i åben forbindelse til stuen. De store fælles opholdsrum er et naturligt centrum i huset for familien og hverdagen. Den perfekte ramme for den moderne børnefamilie. Forældreafdelingen har fået ekstra fokus og de voksne forkæles med et luksuriøst T-badeværelse og et stort lækkert soveværelse med masser af skabe.

Oplev de overraskende detaljer som fx glaspartier over inderdøre, det store vinduesparti med siddebænk – perfekt til en god bog. Eller det skjulte viktualierum – en elegant og eksklusiv detalje. Gode dagslysforhold gennem vinduerne med smalle sprosser og Velux ovenlys giver sammen med de skrå lofter et imødekommende og lyst hus.

På materialevalget udfordres husets moderne og stringente former, med blandt andet grå mursten fra Strøjer Tegl – Taurus og den lækre overdækkede træterrasse. Indvendigt gennemsyres huset af et kvalitetsbevidst materialevalg som signalerer ro og holdbarhed, og samtidigt giver en hyggelig atmosfære og god komfort. Det ses blandt andet ved de brede plankegulve med akustikunderlag og ved akustiklofter.

 

Kontaktperson:

Henrik Nielsen  
hn@fba-huse.dk
24 88 24 75

Fakta

 • Glaspartier over inderdøre
 • Stort vinduesparti med siddebænk
 • Stort walk-in
 • Eksklusivt T-badeværelse

Huset er solgt

Kontakt Henrik Nielsen på 24 88 24 75 for information

Et hus der skal opleves

Byg Nordjysk 2019 er et eksempel på, at FBA Huse bygger individuelle huse, som adskiller sig fra de klassiske typehuse. Vi er ikke bange for at tænke utraditionelt og finde unikke løsninger. Det er jeres fordel, at når I bygger med FBA Huse er det kun fantasien der sætter grænser.

I FBA Huses udstillingshuse har I mulighed for at blive inspireret til jeres husdrøm. Vi er ikke bange for at tænke utraditionelt og finde unikke løsninger, så lige præcis jeres boligdrøm kan blive virkelighed.Alle husene er fulde af lækre detaljer, som er i tråd tidens trends og den efterspørgsel vi mærker fra vores kunder.

Nordjysk 2019

Hjallerup

Find vej
 • Bygget over
  3.700 huse
 • Egne
  håndværkere
 • 45 års
  erfaring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean condimentum condimentum justo, et pretium tortor varius eget. Donec facilisis, odio a aliquam imperdiet, lectus ex commodo dolor, suscipit malesuada justo ex a tellus. Integer sed laoreet libero, id varius nulla. Ut ultrices ut ante eget ullamcorper. Phasellus ac enim nisl. Vivamus ac scelerisque nibh, et interdum lorem. Morbi sed diam sit amet enim fringilla scelerisque eu a tellus. Aenean finibus aliquam sapien, ut sollicitudin felis malesuada non. Donec sit amet maximus ante. Vivamus nec faucibus sapien. Aenean eu purus nulla.