Byg Nordjysk 2022
Huset er åbent søndage fra
13.00-15.00

Arkitekturen udnytter grundens potentiale Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup

Velkommen til vores nye udstillingshus hvor vi har haft fokus på at skabe en velfungerende indretning i tæt samhørighed med den smukke arkitektur, som udnytter grundens muligheder.

Som beboer i huset ankommer du til boligen via indgangen til den store garage med ekstra lofthøjde. Her kan der indbygges ekstra skabsplads til opbevaring. Gæster ankommer via den overdækkede indgang til husets entre. Her er der en lille niche med plads til overtøj og adgang til gæstebad. Herfra kan du nyde et smukt kik gennem huset, ned til alrummet. Fra den lyse entre/gang er der også adgang til 3 store og lyse børneværelser.

Et stort køkken/alrum er husets centrale rum med udsigt til Billeskoven, gennem store vestvendte vinduespartier. Her er plads til hele familien – og til børnefødselsdage. I Svane-køkkenet er der masser af skabe, en stor køkken-ø og adgang til det skjulte depot. Fra køkkenet kan du komme til husets østside og nyde morgensolen. Husets SANSESPOT er foran køkken-øen hvor man virkelig har glæde af udsigten. 

Voksenafdelingen består af et stort soveværelse med skabsvæg og et dejligt badeværelse med detaljer som shampoo nicher og Monolit Geberit cisternen.

Stuen har ekstra lofthøjde og et stort glasparti, der giver et dejligt naturligt lysindfald.  Vi har lavet en hyggelig afskærmning mod alrummet, så man nyder udsigten gennem stuen og alligevel kan sidde afskærmet, når man ser TV i stuen.

Materialemæssigt har vi haft fokus på det gode indeklima. Hos FBA Huse opsætter vi altid lydlofter, så der er det anbefalede resonansrum bag loftbeklædning, og vores vedligeholdelsesfrie plankegulve har ligeledes et akustikunderlag. Hvor det er muligt anvender vi indeklimamærkede eller svanemærkede produkter.

Naturligvis har vi ventilationsanlæg med lyddæmpere til alle rum og huset er opvarmet med fjernvarme supplereret med solceller. Der er allerede forberedt el installation til el-bilen i garagen.

Huset er opført i murstenen Sputnik fra Strøjer Tegl i hvid mørtel fra Vrå Mørtel. Vinduer og døre er IdealCombi Futura+ som har smalle rammer og gode energiværdier.

En dejlig overdækket terrasse, der tager duggen i de sene aftentimer om sommeren, og som afskærmer for den direkte sol.

Hos FBA Huse bygger vi huse tilpasset kundens for­ventninger, behov og drømme. Det gælder arki­tektur, materialevalg og håndværksmæssig udfø­relse og finesse. Få det bedst mulige udbytte af din byggegrunds fordele – sådan ser FBA Huse opgaven med at designe, tegne og orkestrere processen fra idé til færdigt hus. Vi bygger hus med omtanke, omhu og ordentlighed fra start til slut.

Huset er åbent søndage fra 13.00-15.00.

Kontaktperson:

Henrik Nielsen
hn@fba-huse.dk / 2488 2480

 

Fakta

 • Beboelse: 180 m2
 • Garage: 50 m2
 • Overdækning: 25 m2
 • Grund: 775 m2

 

Et hus der skal opleves

Inspirationshuset er et godt eksempel på, at vi hos FBA Huse lytter til ønsker og drømme hos vores kunder. Individuel indretning tilpasset familiens behov og grundens muligheder.

Med vores Funkis huse viser vi, at vi mester kombinationen af tidens trend og sætter højere standard for kvalitet og håndværksmæssig udførelse

Byg Nordjysk 2022

Ved Billeskoven 3, Godthåb,

9230 Svenstrup

Find vej
 • Bygget over
  3.700 huse
 • Egne
  håndværkere
 • 45 års
  erfaring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk