Byg & Bo 2018

Solgt

Funkishus gennemtænkt ned til mindste detalje Fruering Skovmark 11, Skanderborg

Husets indretning er gennemtænkt helt ned i mindste detalje, med de ønsker og behov vi oplever hos vores kunder i fokus.

Udstillingshuset på Byg og Bo i Skanderborg er tidssvarende delt op i en forældre- og en børneafdeling, med køkkenalrummet i åben forbindelse til stuen, som et naturligt centrum i huset for familien og hverdagen. I stuen er indbygget en hyggelig alkove, hvor man kan slappe af med en god bog eller når man har behov for en stille stund.

I forældreafdelingen har vi valgt at der her skulle forkæles med ekstra kvadratmeter, et stort funktionelt walk-in og et luksuriøst badeværelse, for at give jer et velfortjent pusterum i hverdagen. I udstillingshuset i Skanderborg, har vi tillige ”leget” med én af tidens helt store trends – belysning, som med en masse spændende detaljer, giver boligen et luksuriøst løft.

Huset er udført i kvalitetsmaterialer, der giver en harmonisk oplevelse i alle rum. Den store loftshøjde og de lyse gipslofter, giver et behagelig flow gennem huset, og en skøn rummelig fornemmelse.

Fakta

• bevidste materialevalg
• hyggelig atmosfære
• tidssvarende planløsning
• Stort walk-in

Pris: 4.498.000 kr.

Kun fantasien sætter grænser

Vi har taget udgangspunkt i grundens muligheder og lavet en planløsning, som tager hensyn til både placering af huset, det skrående terræn og hvordan huset vender bedst i forhold til solen i løbet af dagen. Dette ses ved husets ydre udtryk, den hævede stue og de store vinduespartier, som er skabt for sikre gode dagslysforhold.

Vi har udfordre husets moderne, stringente og kompakte former, med bevidste materialevalg.

Eksempelvis med de håndstrøgede mursten, der sjældent ses i traditionelle parcelhuskvarter, suppleret med skrå overdækninger, der giver huset sit unikke udtryk.

Indvendigt gennemsyres huset af varme retro-farver på trægulve, inventar og blankt murværk, som er med til at give huset karakter, samt sikre en hyggelig atmosfære. Med det unikke udstillingshus, på Byg og Bo 2018, viser vi igen, at vi bygger individuelle huse, og at vi gerne udfører netop jeres ønsker om indretning, stil og materialevalg.

  • Bygget over
    3.700 huse
  • Egne
    håndværkere
  • 45 års
    erfaring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk