Byg & Bo 2019 udstillingshus
Åbent efter aftale

Til salg

Retro Funkis hus inspireret af 1970érne Skellet 5, 8382 Hinnerup

Udstillingshuset på Byg og Bo 2019 er inspireret af 1970´erne med psykedeliske mønstre og kombinationen af stærke farver og naturmaterialer. Arkitekturen er inspireret af datiden – ved det sorte udhæng og murremmen, som giver huset karakter og beskytter murværket. Ved valget af materialer ser vi tydeligt inspirationen fra 1970-erne med egetræsgulve, smukke farver og lækre detaljer som alkove og pejs.

Den murede garage hilser velkommen til familien, når de kommer hjem fra en travl hverdag. Herfra går vi til bryggerset med masser af plads til barnevogn eller tørreplads.

Gæsterne kommer til huset via den flotte lyse entre og direkte ind i det store åbne køkken/alrum med glas både mod øst og vest og adgang til den overdækkede terrasse mod vest.

 

I køkken/alrummet finder du et stort flot Svanekøkken med adgang til det hemmelige rum, ”Narnia”, som vi kalder depotet. Og så den hyggelige alkove med pejs – max hygge. I børnekollektivet er der 3 store værelser med eget bad og adgang til familieterrassen. Voksenafdelingen kommer man til via 3 trin til den hævede TV-stue – med adgang til terrasse. Bag stuen finder du soveværelse med walkinn og det lækre T-badeværelse.

Kig forbi søndag

Åbent efter aftale

 

Huset er til salg

Kontakt Klaus Benée på 25 88 24 79 for fremvisning eller se mere på Danbolig knap herunder.

Fakta

 • Retroinspireret indretning
 • 1970´er inspireret arkitektur
 • Smukke farver
 • Kodyle detaljer

Huset er til salg

Kontakt Klaus Benée på 25 88 24 79 for fremvisning eller se mere her

Et hus der skal opleves

Udstillingshuset på Byg og Bo 2019 er et godt eksempel på at vi hos FBA Huse lytter til ønsker og drømme hos vores kunder. Vi har nemlig oplevet en stigende efterspørgsel på huse som er inspireret af 1970´ernes indretning og arkitektur.

Med vores retro hus på Byg og Bo 2019 viser vi, at vi mestrer kombinationen af tidligere tiders trend og nutidens krav til lavt energiforbrug og høj håndværksmæssigt kvalitet.

Byg og Bo

Skellet 5
Hinnerup

Find vej
 • Bygget over
  3.700 huse
 • Egne
  håndværkere
 • 45 års
  erfaring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.