Udstillingshus 2020
Åbent hver søndag mellem kl. 13-16

Funkisarkitektur tegnet til grunden Hørbakken 15, 8382 Hinnerup

Udstillingshuset er valgt og tænkt til terrænet på Hørbakken 15 og indrettet optimalt til en børnefamilie med 2-3 børn. Huset er opdelt i 3 forskudte moduler. En central forhøjet bygning med køkken-alrum som er flankeret med voksen- og børneafdeling.

Gæster ankommer til huset via den overdækkede indgang, og når man træder ind i entreen, får man et helt fantastisk KIK ud gennem huset og kan nyde udsigten. Herfra til det store lyse køkken-alrum med adgang til depot bag SVANE køkkenet.

Husets beboere ankommer til huset via garagen med en kæmpe skabsvæg og adgang til bryggers.

Børneafdelingen består af 3 skønne værelser på 11-12 m2 med eget bad.

Fra alrummet træder man op i den hyggelige stue og forældreafdelingen med wellness-bad.

På en sommerdag er det måske vigtigst, at man fra alrummet træder ud i det hævede uderum med sydvendt udsigtsterrasse. Oplev terrassen og nyd et glas hvidvin på en varm solrig sommerdag.

Vi har valgt mørke mursten og sort mørtelfuge, som sammen med de eloxerede vinduer giver huset kant og karakter.

Oplev Kährs EVO plankegulve med en hårdhed på mere end 2 gange et traditionelt egeparket.

Godt indeklima er en kerneværdi. Det opnås ved store lyse rum og ventilationsanlæg, som sikrer godt indeklima og god indeluft. Også akustikken har været i fokus med akustiklofter og trinlydsdæmpning i gulve. Det er et rart sted at være.

Åbent hver søndag mellem kl. 13-16

Fakta

 • 190 m2
 • FUNKIS arkitektur
 • Godt indeklima
 • Akustiklofter og trinlydsdæmpning i gulve

 

Et hus der skal opleves

Udstillingshuset er et godt eksempel på at vi hos FBA Huse lytter til ønsker og drømme hos vores kunder. Vi har nemlig oplevet en stigende efterspørgsel på huse som er inspireret af 1970´ernes indretning og arkitektur.

Med vores funkishus viser vi, at vi mestrer kombinationen af tidligere tiders trend og nutidens krav til lavt energiforbrug og høj håndværksmæssigt kvalitet.

Udstillingshus

Hørbakken 15
Hinnerup

Find vej
 • Bygget over
  3.700 huse
 • Egne
  håndværkere
 • 45 års
  erfaring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.