Udstillingshus Klarup 2020

Solgt

Funkisarkitektur tegnet til grunden Klarup Have 4, 9270 Klarup

Med FBA Huses nye udstillingshus, får du et arkitekttegnet funkishus med rene linjer, gode gennemlyste rum, højt til loftet og moderne detaljer.

Huset byder på en stor overdækket træterrasse samt mange gode kroge, som giver familien mulighed for at nyde de lange sommeraftener i den skønne afskærmet have.

Når man kommer til huseet er der overdække fra carporten ind i entréen, hvorfra der er adgang til et rummeligt bryggers. En skøn børneafdeling med tre børneværelser og et badeværelse. Man kommer til husets centrale rum – det store lyse køkken/alrum med tilhørende skjult viktualierum. Åbningen mellem alrum og stue er åben, så du kan dække op til mange gæster til børnenes fødselsdag. I den hyggelige stue er der en skøn biopejs beklædt med smukke træpaneler. Voksenafdelingen har adgang fra alrummet, så stuen kan blive en rigtig hyggestue. Soveværelset er indrettet med walk-in og tilhørende rumopdelt badeværelse.

Godt indeklima er kerneværdi, som blandt andet opnås ved de store lyse rum og fokus på akustik med akustiklofter og trinlydsdæmpede gulve. Vi har valg indeklimavenlige materialer som sammen med velkontrolleret luftskifte fra ventilationsanlæg sikrer et sundt hus og indeklima.

Over alt er der valgt velafstemte kvalitetsmaterialer, som sammen med den smukke arkitektur og det gode indeklima skaber den perfekte ramme for den gode familie. Kom og oplev den gode håndværksmæssige kvalitet og finish FBA huse tilbyder.

Bonusfakta: Planløsning giver mulighed for tre forskellige tagkonstruktioner, herunder fladt tag, ensidig taghældning eller saddeltag. Spørg boligrådgiveren om mere information.

Kontaktperson:

Henrik Nielsen 
hn@fba-huse.dk
24 88 24 75

Fakta

 • FUNKIS arkitektur
 • 3 børneværelser
 • Godt indeklima
 • Mulighed for tre forskellige tagkonstruktioner

 

Et hus der skal opleves

Udstillingshuset er et godt eksempel på at vi hos FBA Huse lytter til ønsker og drømme hos vores kunder. Vi har nemlig oplevet en stigende efterspørgsel på huse som er inspireret af 1970´ernes indretning og arkitektur.

Med vores funkishus viser vi, at vi mestrer kombinationen af tidligere tiders trend og nutidens krav til lavt energiforbrug og høj håndværksmæssigt kvalitet.

Udstillingshus

Klarup Have 4
Klarup

Find vej
 • Bygget over
  3.700 huse
 • Egne
  håndværkere
 • 45 års
  erfaring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk