Udstillingshus Ry 2020

Solgt

2-plans funkishus (Forskudte plan.) Ryttervænget 4, 8480 Ry (Kildebjerg)

Stephanie og Emil har givet os lov til at fremvise deres hus de næste 4 søndage.

Venligst vær opmærksom på eventuelle ændringer på grund af Corona.

Søndag, den 28.02.2021 er der fremvisninger 1:1(familie) – Vi laver aftaler af 30 minutters varighed i tidsrummet fra 13-16. Vi spritter af, og alle anvender mundbind.

Efterfølgende søndag, når de nye Coronaregler kendes.

Huset er på 200 m2 med muret garage på 60 m2 og en dejlig altan på 18 m2. Altanen fungerer også som en overdækket terrasse.

Du kommer til husets garage og indgang i et mellemplan. Allerede her kan du nyde den flotte udsigt. Der er også soveværelse, walkinn, badeværelse og bryggers.

Fra mellemplanet kan du gå ned til 3 værelser og et bad i parterre.

Du kan også gå op til 1. salen med det store dejlige og åbne udsigtsrum indeholdende køkken/alrum og stue med adgang til altanen.

Dette hus passer perfekt til skrånende grunde, hvor vejen ligger højere end resten af grunden. De forskellige planer kan forskydes.

Godt indeklima er en kerneværdi. Det opnås ved store lyse rum og ventilationsanlæg, som sikrer godt indeklima og god indeluft. Også akustikken har været i fokus med akustiklofter og trinlydsdæmpning i gulve. Det er et rart sted at være.

Huset er solgt

 

Fakta

 • FUNKIS arkitektur
 • 2-plans hus i forskudt plan
 • 200 m2
 • 18 m2 altan

 

Et hus der skal opleves

Udstillingshuset er et godt eksempel på at vi hos FBA Huse lytter til ønsker og drømme hos vores kunder. Vi har nemlig oplevet en stigende efterspørgsel på huse som er inspireret af 1970´ernes indretning og arkitektur.

Med vores funkishus viser vi, at vi mestrer kombinationen af tidligere tiders trend og nutidens krav til lavt energiforbrug og høj håndværksmæssigt kvalitet.

Udstillingshus

Ryttervænget 4
Ry

Find vej
 • Bygget over
  3.700 huse
 • Egne
  håndværkere
 • 45 års
  erfaring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean condimentum condimentum justo, et pretium tortor varius eget. Donec facilisis, odio a aliquam imperdiet, lectus ex commodo dolor, suscipit malesuada justo ex a tellus. Integer sed laoreet libero, id varius nulla. Ut ultrices ut ante eget ullamcorper. Phasellus ac enim nisl. Vivamus ac scelerisque nibh, et interdum lorem. Morbi sed diam sit amet enim fringilla scelerisque eu a tellus. Aenean finibus aliquam sapien, ut sollicitudin felis malesuada non. Donec sit amet maximus ante. Vivamus nec faucibus sapien. Aenean eu purus nulla.