Udstillingshus Hadsten 2021

Solgt

Nyt udstillingshus Seglager 8, Hadsten

Når du ankommer til vores nye udstillingshus i Hadsten, ser du først den store garage, som indbyder til at køre bilen ind. Som gående fristes du af det overdækkede indgangsparti – her byder man gæster velkommen. På husets gavl, ser du den næsten svævende overdækkede terrasse, som skærmer stuen for den høje syd-sol. Dét, er en lækker detalje.

Inde i huset oplever du den gode rumfornemmelse – den ekstra loftshøjde i køkken/alrum og i børneafdelingen, hvor der er 2,8 meter til loftet. Stuen og voksenafdelingen er intime rum med ”kun” 2,6 m i loft højde.

Det lyse køkken/alrum er husets hjerte. Her samles familien – og ja – der er plads til hele familien. Indrettet lyst og venligt, med lækkert Svane interiør. Næsten som en selvfølge er der et lille skjult depot gennem en låge i køkkenet.

På en dejlig sommerdag starter dagen på den østvendte terrasse, hvor morgensol har guld i mund. Fra vest er der lys og sol helt indtil solen går ned – enten på den overdækkede terrasse mod syd/vest eller på den vestvendte, åbne terrasse.

På kun 175 m2 har vi fået placeret to store børneværelser på over 12 m2, og et godt kontor på 9 m2 placeret, i egen afdeling med gæste/børnebad.

Fra den hyggelige TV-stue får du et åbent view til køkken/alrummet, og der er adgang til voksenafdelingen med et stort soveværelse med skabsvæg samt badeværelse. Badeværelset er placeret, så også gæster kan anvende det, uden at skulle gennem soveværelset.

Udtrykket forstærkes af materialevalget. Udvendigt med den flotte – og helt nye Sputnik mursten fra Strøjer Tegl, sammen med de smukke og energirigtige FUTURA+ vinduer fra IdealCombi.

Indvendige materialevalg har taget sit afsæt i de bløde naturfarver, som skaber ro.  – Lige fra trægulve til Svane køkkenet og den lækre belysning fra Lightpoint.

Godt indeklima er en kerneværdi. Det opnås ved store lyse rum og effektivt luftskifte via ventilationsanlægget. Ventilationsanlægget er effektivt støjdæmpet, og akustikken ligeledes er i fokus med akustikloft

Vi åbner udstillingshusene igen den 16/1 – 2022

Kontaktpersoner:

Klaus Benée
kb@fba-huse.dk / 24 88 24 79

Kim Nørup Jensen
knj@fba-huse.dk / 24 88 24 80

Fakta

 • FUNKIS arkitektur
 • 1-plans hus
 • Stor garage og overdækket indgangsparti
 • Overdækket terrasse mod syd/vest

 

Et hus der skal opleves

Udstillingshuset er et godt eksempel på at vi hos FBA Huse lytter til ønsker og drømme hos vores kunder. Vi har nemlig oplevet en stigende efterspørgsel på huse som er inspireret af 1970´ernes indretning og arkitektur.

Med vores funkishus viser vi, at vi mestrer kombinationen af tidligere tiders trend og nutidens krav til lavt energiforbrug og høj håndværksmæssigt kvalitet.

Udstillingshus

Selgager 8
Hadsten

Find vej
 • Bygget over
  3.700 huse
 • Egne
  håndværkere
 • 45 års
  erfaring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Går I med en boligdrøm, som I søger inspiration til? Med vores nyhedsbrev får I løbende inspiration til drømmeboligen, invitationer til nye udstillingshuse og meget andet. Vi lover at vi ikke overfylder jeres indbakke. Men når vi sender noget, så er det godt. Tilmeld jer masser af inspiration til boligdrømmen lige her.

FBA Huse A/S har besluttet at sætte salg af enfamiliehuse på entreprisekontrakt på pause i en periode frem

Vi har følgende FBA huse til salg:

Hvedebakken 56, 8450 Hammel
Link til mægler: https://www.johnfrandsen.dk/sag/34080000897/hvedebakken-56-8450-hammel/

Ved Billeskoven 3, Godthåb, 9230 Svenstrup J
Link til mægler: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9230-svenstrup-j/ved-billeskoven-3/92302662/

Herudover har vi byggegrund til salg:

Ræven 5, 9530 Støvring
Link til mægler: https://www.nybolig.dk/helaarsgrund/9530/raeven/240001/00540423

Med venlig hilsen

FBA Huse A/S

Klokkestøbervej 6 - DK-8800 Viborg - Tlf. 86 61 21 66 - CVR-nr. 18411709
Administration: epost@fba-huse.dk - Salg: salg@fba-huse.dk